Silopi'deki Vatandaşlara Müjde: Akşam Seferleri Başlıyor

S.S. Silopi Şehiriçi Habur Minibüsçüler ve 12 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Silopi'deki vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla akşam seferlerine başlayacağını duyurdu.

Silopi halkının ulaşım ihtiyacını daha verimli hale getirmek amacıyla S.S. Silopi Şehiriçi Habur Minibüsçüler ve 12 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yeni bir hizmeti hayata geçiriyor. Yapılan duyuruya göre, 17 Mart 2025 tarihinden itibaren akşam seferleri resmen başlıyor.

Akşam Saatlerinde Minibüs Seferleri Devrede

Kooperatif tarafından yapılan açıklamaya göre, minibüsler her akşam saat 18.00 ile 22.00 arasında dönüşümlü olarak hizmet verecek. Belirlenen güzergahlar şu şekilde açıklandı:

Dörtyol – Kizir – Başköy – Valisaha – Habur – Dörtyol – Hastane

Bu yeni uygulama ile birlikte, özellikle akşam saatlerinde toplu taşıma ihtiyacı duyan vatandaşlar daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek.

Silopi Halkına Kesintisiz Ulaşım Hizmeti

S.S. Silopi Şehiriçi Habur Minibüsçüler ve 12 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yetkilileri, yeni seferlerin halktan gelen talepler doğrultusunda hayata geçirildiğini belirtti. Akşam saatlerinde ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları gidermeyi amaçlayan bu uygulama, bölgedeki toplu taşıma hizmetlerini daha etkin bir hale getirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri