Şırnak 112 Personelinden Atatürk’e Anlamlı Saygı Duruşu

Şırnak 112 Acil Çağrı Merkezi personeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümünde siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunarak Ata’ya olan minnetini ifade etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87. yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Şırnak’ta da saygı ve özlemle anıldı. Şırnak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü personeli, saat 09.05’te siren sesleri eşliğinde Atatürk’e saygı duruşunda bulundu.

O anlarda merkezde adeta hayat durdu. Görev başında olan personel, Cumhuriyetin kurucusuna duyduğu minneti ve sevgiyi içten bir saygı duruşuyla ifade etti.

Şırnak 112 Acil Çağrı Merkezi’nin anlamlı töreni, kentte duygusal anlara sahne olurken, Cumhuriyet değerlerine bağlılığın en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yer etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri