Şırnak Barosu'ndan Avukat Pırşenk Bartan için Başsağlığı Mesajı

Şırnak'tan Mersin'e tatil için giden ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Pırşenk Bartan için Şırnak Barosu başsağlığı mesajı yayımladı.

Mersin'e tatil için giden Şırnak Barosunda kayıtlı olan Avukat Pırşenk Bartan, dün gece denize girdiği sırada gözden kayboldu. İhbar üzerine ekipler arama çalışmaları başlattı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu bulunan Avukat Bartan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Şırnak Barosu Başsağlığı Mesajı Yayımladı

"Baromuza Kayıtlı Meslektaşımız Av. Pırşeng Bartan, geçirdiği elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Başta değerli ailesi olmak üzere tüm hukuk camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Acımız Büyüktür." ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri