Şırnak Belediyesi’nden YKS’ye Girecek Öğrencilere Büyük Destek: Sınav Ücreti Belediyeden

Şırnak Belediyesi geçen sene olduğu gibi bu senede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için sınav paralarını yatıracağını duyurdu.

Belediye yönetimi, Şırnak merkezde ikamet eden öğrenciler için YKS sınav ücretlerinin belediye tarafından karşılanacağını belirti.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka tarafından yapılan açıklamada, uygulamanın yalnızca Şırnak merkezde ikamet eden öğrenciler için geçerli olduğu belirtildi. Destekten yararlanmak isteyen öğrencilerin, belirlenen tarihler arasında başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor.

Başvuru Tarihleri ve Yeri

YKS sınav ücreti desteği için başvurular, 06 Şubat – 25 Mart tarihleri arasında kabul edilecek. Başvurular, Sanat Sokağı Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne yapılacak.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar

Yetkililer tarafından paylaşılan bilgilere göre, öğrencilerden şu belgeler istenecek:

  • YKS Başvuru Formu

  • Yerleşim Yeri Belgesi

  • Kimlik Fotokopisi

  • Nüfus Aile Kaydı

  • YKS Başvuru Sınav Ücretinin Yatırıldığına Dair Dekont

  • IBAN Adresi

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Şırnak Haberleri