Şırnak, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt Ürünleri Satılıyor! Gelir Gazze’ye Bağışlanacak

DSİ Bölge Müdürlükleri tarafından Ankara’ya gönderilen ürünlerin sergilendiği 81 ilin stantları büyük ilgi topladı. Gelirler Gazze’ye bağışlanacak.

DSİ Vakfı’nca düzenlenen “DSİ Vakfı Gazze’ye Yardım Yöresel Ürünler Sergisi”nin açılışı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Abdülkadir Polat, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Genel Müdür Yrd., DSİ Vakfı Başkanı, Daire Başkanları, Bölge Müdürleri ve DSİ çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Sergi 17-19 Ekim 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Üç gün süren sergide DSİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı 26 bölge müdürlüğü kendi sınırlarındaki illere ait ürünleri, açtıkları stantlarda sergilediler.

Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine ait yöresel ürünleri sergilediği DSİ Diyarbakır 10. Bölge Müdürlüğü standını Genel Müdür Mehmet Akif Balta ziyaret etti.

DSİ 10.Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “DSİ olarak Filistin’de soykırıma uğrayan kardeşlerimizin yanında olmaya ve zalimlerin karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Bunun bir göstergesi olarak da 3 gün boyunca devam edecek olan sergiden elde edilecek tüm gelir, Gazze'deki kardeşlerimize gönderilecektir” denildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri