Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkan yardımcılığı görevlerine getirilen isimler belli oldu. Murat Açar, Osman Şen ve Abdullah İmrak, odanın yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak görev yapacak.
Şırnak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Besen, göreve seçilen üç ismi tebrik ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Besen, yaptığı açıklamada, yeni görevlendirmelerin Şırnak ve ilçelerinin ticari ve ekonomik gelişimine katkı sunmasını beklediklerini belirtti. Kentin ekonomik potansiyelinin güçlendirilmesi ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesi adına yürütülecek çalışmaların önemine dikkat çeken Besen, başkan yardımcılarına başarı dileklerini iletti.
Yeni yönetim yapılanmasıyla birlikte Şırnak’ın ticaret ve ekonomi alanındaki gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların sürdürülmesi hedefleniyor.