Şırnak Valisi Birol Ekici, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını Valilikte ağırladı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Şırnak Haber Gazetesi ve www.sirnakhaber73.com İmtiyaz Sahibi Bedri Caner, Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halil Azizoğlu, ile kentte görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Programda konuşan Vali Birol Ekici, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak, halkın doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye ulaşması için özveriyle çalışan basın mensuplarına teşekkür etti. Basının demokratik toplumların en önemli unsurlarından biri olduğunu belirten Ekici, kamu kurumları ile medya arasındaki güçlü iletişimin büyük önem taşıdığını ifade etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada gazetecilerle sohbet eden Vali Ekici, Şırnak’ta devam eden kamu yatırımları, yürütülen hizmetler ve kentin gelişimine yönelik projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gazetecilerin talep ve önerilerini de dinleyen Ekici, ortak akıl ve iş birliğiyle kente daha iyi hizmet sunulacağını dile getirdi.
Toplantıda söz alan Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halil Azizoğlu ise davetinden dolayı Vali Birol Ekici’ye teşekkür ederek, kentte görev yapan basın mensuplarının karşılaştığı sorunlar ve beklentiler hakkında bilgi verdi.
Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.