Şırnak Valisi Ekici’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Şırnak Valisi Birol Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokratik toplum düzeninin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurguladı.

Şırnak Valisi Birol Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Ekici mesajında, basının milletin doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye erişimini sağlamanın yanı sıra kamuoyunun sağlıklı şekilde oluşmasına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Basın mensuplarının meslek ilkeleri doğrultusunda, millî iradeye ve toplumsal değerlere saygıyı esas alarak büyük bir fedakârlıkla görev yaptıklarını belirten Ekici, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Hakikatin izinde, sorumlu yayıncılık anlayışıyla milletin sesi olmaya devam eden basın mensuplarına görevlerinde başarılar dileyen Vali Ekici, ülkenin birlik ve beraberliğine sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Mesleğini özveriyle icra eden tüm gazetecilere sağlık, huzur ve muvaffakiyet temennisinde bulundu.

Vali Ekici ayrıca, Şırnak’ta kamuoyunun doğru ve sağlıklı bilgilendirilmesi adına sorumluluk bilinciyle görev yapan basın mensuplarına, kentin gelişimine, huzuruna ve toplumsal birlikteliğine sağladıkları katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri