Şırnak Yamaç Paraşüt Spor Kulübü'nden Büyük Başarı

Adıyaman Gölbaşı'nda düzenlenen "Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası"nda, Şırnak Yamaç Paraşütü Spor Kulübü, kulüp klasmanında ikinci, genel klasmanda ise üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Gölbaşı Kaymakamlığı koordinatörlüğünde organize edilen "Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası", Gölbaşı ilçesi Doğa Parkı'nda gerçekleştirildi. Yarışmanın finalinde pilotların sunduğu etkileyici uçuş gösterileri ve performanslar, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Adana, Şırnak, Mardin, Şanlıurfa ve Siirt illerinden toplamda 32 sporcunun katıldığı hedef yarışmasında, Şırnaklı sporcular büyük bir başarıya imza attı. İki gün süren mücadele sonucunda, takım klasmanında Siirt Beron Havacılık Spor Kulübü birinci, Şırnak Yamaç Paraşütü Spor Kulübü ikinci ve Mardin Sportif Havacılık Spor Kulübü üçüncü oldu.

Genel klasmanda ise Soner Yılmaz birinci olurken, Muhittin İdiz ikinci, Şırnak Yamaç Paraşütü Spor Kulubü Pilotu Osman Oğrak ise üçüncü sırada yer aldı. Şırnak Yamaç Paraşüt Spor Kulübü, hem takım hem de bireysel başarıları ile dikkatleri üzerine çekti.

Bu büyük başarı, Şırnak’ın yamaç paraşütü sporundaki yükselen grafiğini ve sporcularının azim ve kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Şırnak Yamaç Paraşüt Spor Kulübü, elde ettiği derecelerle bölgesel ve ulusal çapta adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şırnaklı Sporcular Süper Kupaya Gidiyor

Şırnak Yamaç Paraşütü Spor Kulübü elde ettiği b u başarı ile 26 Eylül 2024 tarihinde Eskişehir’de düzenlenecek olan Hedef Yarışmaları Süper Kupa Finaline Şırnak’ı temsilen 3 Sporcu ile yarışmaya katılım hakkı kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri