Şırnaklılar Müjde! O Kurum İçin Çalışmalar Nihayet Başladı

Şırnak’ta Ağustos 2023’te ihalesi yapılan ve imar sorunları yüzünden yapımına başlanmayan Karayolları 98’inci Şırnak Şube Şefliği için ilk kazma vuruldu. Çalışmalar başladı.

16 Nisan 2021’de Devlet Su İşleri (DSİ) 105’inci şubesinin açılışında müjdesi verilen 98’inci Şırnak Karayolları şefliği ihalesi 10 Mayıs 2023’te Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü’nde yapıldı. Yapılan ihaleyi Şahinoğulları Halı Kilim Tekstil Turizm İnş. San. Tic. Ltd. Şti firması kazandı. Yer teslimi yapılan ihalede devam eden ihale işlemlerinden sonra yer teslimi yapıldıktan sonra çalışmalar başlamış, imar sorunları yüzünden başlayan çalışmalar yaklaşık 2 yıldır durmuştu.

İmar sorunun çözülmesinden sonra yüklenici firma tarafından çalışmalar başladı.

Yıllardır 95’inci Şube olarak Cizre’de faaliyet gösteren şube şefliğinin binasının yapılmasından sonra Şırnak Merkezde 98’inci Karayolları Şube Şefliği olarak hizmet verecek.
KARAYOLLARI ŞUBE ŞEFLİĞİ NERDE YAPILACAK?
Şırnak Merkez Mesire alanı bölgesinde 46 dönüm arsa üzerinde yapılması planlanan Şube Şefliğinin yaklaşık bir buçuk sene içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri