Şırnak'ta bir partinin ilçe başkanı Ak Parti'ye geçti

ŞIRNAK'ın İdil ilçesinde Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hamit Arslan, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Arslan'ın rozetini AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar taktı.

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, İdil ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında önemli bir katılımı duyurdu.

Gelecek Partisi İdil İlçe Başkanı Hamit Arslan, görevinden ve partisinden istifa ederek AK Parti saflarına geçti.Düzenlenen katılım töreninde Hamit Arslan'a AK Parti rozeti, Milletvekili Arslan Tatar ve AK Parti İdil İlçe Başkanı Ali Genç tarafından takıldı.O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti ailesinin büyümeye devam ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:"Gelecek Partisi İdil İlçe Başkanı Sayın Hamit Arslan'a, İdil İlçe Başkanımız Sayın Ali Genç ile birlikte AK Parti rozetimizi taktık. Sayın Hamit Arslan'a AK davamıza ve büyük AK Parti ailemize hoş geldiniz diyor, birlikte yürüyeceğimiz bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Birlikte daha güçlüyüz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri