Şırnak’ta Çatom Kursiyerlerinin El Emeği Ürünleri İncelendi

ŞIRNAK Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Melike Tatar ile Uludere Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Rıdvan Sevim, Beytüşşebap Çok Amaçlı Toplum Merkezi’ni (ÇATOM) ziyaret ederek kursiyerlerin hazırladığı ürünleri inceledi.

ŞIRNAK Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, Beytüşşebap ilçesinde faaliyet gösteren ÇATOM’da düzenlenen kurslara ilişkin çalışmaları yerinde değerlendirdi.

İl Müdür Yardımcısı Melike Tatar ve Uludere Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Rıdvan Sevim, gerçekleştirdikleri ziyarette kursiyerlerin el emeğiyle hazırladığı ürünleri inceledi. Yetkililer, ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi alırken, merkezde yürütülen eğitim ve üretim faaliyetleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette, ÇATOM bünyesinde düzenlenen kurs programları ve kursiyerlerin üretim süreçleri ele alındı. Kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını destekleyen eğitim ve üretim çalışmalarının önemine dikkat çekildi.

Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ÇATOM bünyesindeki eğitim ve üretim faaliyetlerinin ilçe genelinde sürdürüleceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri