Şırnak'ta Karne Heyecanı

Şırnak'ta da öğrenciler karnelerini aldı. MEB'e bağlı okul öncesi,ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenciye yaz tatili için son ders zili bugün çaldı.Karnelerini alan öğrenciler,3 aylık yaz tatiline başlayacak.

Şırnak'ta 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona ererken binlerce öğrenci bugün karnesini aldı.

Şırnak il genelinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında 164 bin 41 öğrenci ve 7 bin 918 öğretmen, öğrencilerin karnelerini alması ile birlikte yaz tatiline girdi.

Okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve liselerde yaklaşık 20 milyon öğrenci bugün karnesini alarak yarıyıl tatiline giriyor. 3 aylık yarıyıl tatilinin ardından yeni bir dönem, eylül'de başlayacak.
Bugün itibariyle 2023-2024 eğitim öğretim yılı sona eriyor. Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci, heyecanla bekledikleri karnelerini almak için sıralara girdi. Bu önemli gün, öğrencilerin akademik başarılarını değerlendirmeleri ve bir sonraki döneme umut dolu bir başlangıç yapmaları açısından büyük önem taşıyor.

Şırnak merkezdeki okullarda da öğrenciler, bugün karnelerini almaya başladılar. Sınıflarında ve okul bahçelerinde sevinç ve heyecan hakim. Öğrenciler, çaba ve gayretlerinin bir ödülü olarak gördükleri karnelerini almanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri