Şırnak'ta Koruyucu Aile Günü'ne Anlamlı Ziyaret: Vali Birol Ekici Koruyucu Ailelerle Buluştu

30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında, Şırnak'ta anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya ile koruyucu anne ve babalar, Şırnak Valisi Birol Ekici'yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette koruyucu aile sisteminin toplumdaki önemine dikkat çekilirken, çocukların güvenli ve sevgi dolu bir aile ortamında büyümesinin taşıdığı değer vurgulandı.

Vali Birol Ekici, koruyucu ailelerin üstlendikleri sorumluluğun büyük bir fedakârlık örneği olduğunu belirterek, çocuklara sundukları sevgi, emek ve özveri dolayısıyla tüm koruyucu ailelere teşekkür etti.

Koruyucu Aile Günü'nü kutlayan Vali Ekici, devletin koruyucu aile hizmetlerine verdiği önemin artarak devam ettiğini ifade ederek, çocukların sıcak bir aile ortamında geleceğe hazırlanmasına katkı sunan tüm ailelere minnet duyduklarını dile getirdi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri