Şırnak'ta Mesleki Eğitimde Büyük Adım! İstanbul Sanayi Odası İle İşbirliği Projesi Başladı

Şırnak'ta Mesleki Eğitimde Dev İşbirliği: İstanbul Sanayi Odası ve Şırnak TSO'nun ortak projesiyle gençler nitelikli iş gücüne kazandırılacak. Başkan Osman Geliş, "Bu proje, istihdama büyük katkı sağlayacak," dedi.

Şırnak Valiliği, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası ve Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Mesleki Eğitim ve İşbirliği Protokolü kapsamında, İstanbul Sanayi Odası, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda önemli bir proje tanıtımı gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi (İSO MEİP) katılımcılara sunuldu.

Toplantıya İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, İSO Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Çoban ve ilgili meslek liselerinin müdürleri katıldı.

Toplantının ardından, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şırnak TSO tarafından "Mesleki Eğitim Taslak Modelleme Çalışması" yapıldı. Başkan Geliş, "Bu proje, meslek liselerimizde daha iyi ve kalifiye eleman yetiştirilmesi, gençlerimizin istihdamına katkı sağlanması adına çok önemli bir adımdır. Bu önemli İş birliği Protokolü için İstanbul Sanayi Odası'na teşekkür ederiz," diyerek projeye verdiği önemi vurguladı.

Toplantının sona ermesiyle birlikte, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, İstanbul Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Çoban ve beraberlerindeki heyet, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş'i makamında ziyaret etti.

Bu işbirliği sayesinde, Şırnak'ta mesleki eğitimde kalitenin artırılması ve gençlerin iş gücüne daha nitelikli bir şekilde katılmaları hedefleniyor. Projenin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesiyle birlikte, Şırnak'ın eğitim ve istihdam alanında önemli bir ivme kazanması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Şırnak Gençlerinin İstihdamı İçin Büyük Adım: Çalışmalara Başlandı!

Şırnak Haberleri