Şırnak'ta Trendyol ile E-Ticaret'e Başlıyorum Eğitimi Düzenlendi

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Dicle Kalkınma Ajansı öncülüğünde Şırnak'ta Trendyol ile E-Ticaret'e Başlıyorum etkinliği düzenlendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası, Dicle Kalkınma Ajansı (DiKA) ve Trendyol işbirliğinde; Trendyol Satış ve İş Geliştirme Bölge Yöneticisi M. Hakan SARI'nın sunumuyla ŞRNAK TSO Konferans Salonu'nda "Trendyol ile E-Ticaret'e Başlıyorum" eğitimi düzenlendi. Eğitime vatandaşların yanı sıra esnaf ve işletmeciler katılım sağladı.

Düzenlenen eğitimde söz alan Başkan GELİŞ şu ifadelere yer verdi;

"Çağımız, teknoloji çağıdır. İlerleyen teknoloji ve internet aracılığı ile artık bulunduğumuz yerden, evimizden bile ticaret yapabilmemiz mümkün. E-ticaret internet ağı sayesinde tüketiciler ve potansiyel müşteriler dünyanın herhangi bir yerindeki ürün ya da hizmet sunan işletmelerin faaliyetlerinden haberdar olabiliyor, ürün ya da hizmet satın alabiliyor. Bu da girişimcilerimizin yerel, ulusal ve küresel pazarda daha kolay etkinlikte bulunmasını sağlıyor. Bu bağlamda Odamız, DİKA ve Trendyol işbirliği ile yapılan E-Ticaret Eğitimi'nin tüm katılımcılarımıza katkı sunmasını diliyor, emek gösteren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri