Şırnak’ta yoğun kar yağışı nedeniyle 17 kaza meydana geldi

Şırnak Valisi Birol Ekici, yoğun kar yağışı nedeniyle kentte temizleme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Şırnak genelinde 17 maddi hasarlı kaza meydana geldiği belirtildi.

Şırnak Valisi Ekici, beraberinde Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak ile Şırnak İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Şırnak- Uludere, Şırnak Cizre kara yolu ve kent merkezindeki iş makinelerinin operatörleri ile görüşen Ekici, onlara çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan kentte süren kar yağışı ve tipi ile oluşan buzlanmadan dolayı maddi hasarlı 17 trafik kazası meydana geldi.

Zincirsiz trafiğe çıkan birçok araç yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar ekiplerin yardımıyla kurtarıldı. Şırnak Belediyesince mecbur kalınmadıkça trafiğe çıkılmaması uyarısı yapılıyor. Şırnak İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerinin kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Şırnak Haberleri