Takla atan otomobil şarampole yuvarlandı: 1 kişi öldü, 3 yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bir otomobilin takla atarak şarampole yuvarlandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Gölbaşı ilçesi Çelik köyü yakınlarında, Nazım Kaya yönetimindeki 38 VH 488 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, araçta bulunan Baran Kaya (24) hayatını kaybederken, sürücü Nazım Kaya ile Gaffar Kaya ve Mehmet Kaya yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baran Kaya’nın cenazesi ise jandarma incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri