Uludereli Öğrenciler MEBİ ile Üniversite Yolunda İlk Adımı Attı

Uludere Gülyazı ÇPAL 12. sınıf öğrencileri, üniversite sınavına hazırlık kapsamında MEBİ üzerinden ilk TYT-AYT deneme sınavlarını çözerek eğitim yolculuklarında önemli bir adım attı.

Şırnak’ın Uludere ilçesinde eğitim gören Gülyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) 12. sınıf öğrencileri, üniversiteye hazırlık sürecinde önemli bir adım attı. Öğrenciler, okulun bilişim sınıfında Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı (MEBİ) üzerinden ilk TYT-AYT deneme sınavlarına katıldı.

Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin MEBİ altyapısını en verimli şekilde kullanabilmeleri için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı. Öğrencilerin sınav deneyimi kazanarak üniversiteye daha donanımlı hazırlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu heyecanlı süreçte tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri