Sevinç, Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Sevinç, Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

​​​​​​​Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sevinç ve Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Muhtarlarla bir araya gelerek Cizre’nin sorunlar görüşüldü.

Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası organizasyonunda Mahalle Muhtarları katılımı ile yemekli bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç, Cizre Muhtarlar Derneği Başkanı Saithan Tonçer, Mahalle Muhtarları, oda Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı.

Cizre’nin temel sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Muhtarları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Sevinç, Muhtarların yaptıkları işlerin önemine değindi.

Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sevinç, Mahalle muhtarların vatandaşlar ile bire bir ilgilendiklerini ve bu konuda vatandaşın sorun ve taleplerini en iyi bilen seçilmişler olduklarını dile getirerek, bu noktada bizler oda olarak muhtarlarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullanarak, tüm muhtarlara teşekkür etti.

Cizre TSO Tarafından Kendileri adına böyle bir programın ikinci kez düzenlendiğini söyleyen muhtarlar derneği Başkanı Saithan Tonçer ise Cizre TSO Başkanının tüm muhtarlar ile her zaman yakından ilgilenmesi ve kendileri tarafına düşen sorunlara cevap vermeleri tüm muhtarları mutlu ettiğini söyleyerek, muhtarlar olarak teşekkür ettiklerini bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.