Sıfır araç alacaklara büyük müjde! Bu araç için 100 bin lira indirim yapıldı. Şimdi alan 3 ay sonra ödüyor!

Sıfır araç alacaklara büyük müjde! Bu araç için 100 bin lira indirim yapıldı. Şimdi alan 3 ay sonra ödüyor!

Sıfır araç almak isteyenler için Hyundai'den büyük indirim fırsatı. Şirket o araçta 100 bin lira indirim yaparak müşterilerine sıfır araç alma desteğinde bulunuyor. İşte Hyundai'nin o aracı ve detayları...

Son yıllarda hızla yükselen sıfır otomobil fiyatları, yılın ikinci yarısından itibaren düşüşe başladı. Ticaret Bakanlığı tarafından alınan tedbirlerin ardından, piyasa rahat bir nefes aldı. Sıfır otomobil fiyatlarındaki yükselişler aksi yönde ilerlemeye devam ediyor. Araç sahibi olmak isteyenlere ise Hyundai'den müthiş kampanya başladı.

HYUNDAİ'IN O MODELİNDE DEV İNDİRİM
Ticaret Bakanlığı tarafından sıfır otomobiller kapsamında alınan tedbirler, piyasayı ihtiyaç sahiplerine bıraktı. Al - satçıların piyasadan çekilmesiyle birlikte sıfır araçlardaki talep büyük oranda düştü. Kararların ardından sıfır araç satıcıları, elinde kalan araçları kampanya ve indirimlerle satmaya çalışıyor.

hyundai-elentra.jpg Hyundai Elentra

Milyonların gündeminde yer alan fiyatların ardından Hyundai'den dev kampanya duyuruldu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Otomotiv Gazetecisi Murat Tosun, Hyundai tarafından o modelinde yapılan kampanyalardan bahsetti.

HYUNDAİ'DA ÇİFTE KAMPANYA
Sıfır araç kampanyalarında Hyundai Elantra modelini paylaşan Murat Tosun, 100 bin TL'lik indirimi duyurdu. Dış tasarımıyla dikkat çeken Yeni Hyundai Elantra modelinin 1.6 lt benzinli motoruyla, 123 HP güce, 154 Nm torka sahip olduğu paylaşıldı. Karizmatik yeni modelin 0 - 100 süresi 10,7 saniye olarak paylaşıldı. Elantra modelinin son hızı 195 km / s olurken, test esnasında 6.4 ile 7.4 litre arasında sonuçların elde edildiğini paylaştı.

Kasım ayına özel kampanyasında 1.6 MPi Prime CVT fiyatının 1.395.000 TL'den 1.295.000 TL'ye düştüğünü duyurdu. Murat Tosun, şimdi alanların 3 ay sonra ödemeye başlayacağına dair kampanyayı duyurduğu sırada model hakkında, "4710 mm uzunluğunda olan araç, 2720 mm dingil mesafesine sahip. 474 litrelik bagaj hacmiyle aile otomobili beklentilerine çok net yanıt veriyor." açıklamalar yaptı.

Kaynak:HaberMerkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum