Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kuzu'dan yatırıma ilişkin açıklama

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kuzu'dan yatırıma ilişkin açıklama

SİİRT (AA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt'te yatırımların gün geçtikçe arttığını belirtti.Kuzu,...

SİİRT (AA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt'te yatırımların gün geçtikçe arttığını belirtti.

Kuzu, bölgede istihdamın artması için oda olarak iş çevreleriyle görüşmeler sürdürdüklerini ve önümüzdeki zamanlarda bunların meyvesini alacaklarını söyledi.

Oda yönetiminin önceki gün ziyaret ettiği Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile yatırıma yönelik istişarelerde bulunduğunu dile getiren Kuzu, "Yatırımlar hız kazandıkça Siirt daha güçlü bir hale geliyor. Yeni yatırım imkanları sağlamak amacıyla başlattığımız girişimlerin olumlu sonuçlarını almaya başladık. Yakın zamanda yeni kurulacak üretim tesislerinin temel atmaları gerçekleşecek. Bu tür güzel gelişmeleri hep birlikte değerli Siirt kamuoyuyla paylaşacağız. Yeni yatırımların Valimiz Hacıbektaşoğlu'nun katkısıyla artarak devam edecek. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sorumluluğumuzun bilinciyle, ilimiz için üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz." dedi.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.