Siirt Üniversitesi Rektörü Şındak, Rektör Alkış’ı ziyaret etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Şındak, Rektör Alkış’ı ziyaret etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kampüs alanını ve bazı birimleri gezen Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şındak, Rektör Prof. Dr. Alkış’a başarı temennilerinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör olarak atanmasından dolayı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Alkış tarafından rektörlük makamında ağırlanan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdemci’ye daha sonra kampüs tanıtıldı. İş ve proje ortaklıklarının ele alındığı görüşmelerde üniversitenin işleyişi ve iş akışı hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

Tanıtım gezisinin ardından tekrar geçilen makamda Rektör Prof. Dr. Alkış, yapmış oldukları ziyaretten dolayı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’ye teşekkür ederek, üniversitemize ait hediyeleri takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.