Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Çizmeli köyünde incelemede bulundu

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Çizmeli köyünde incelemede bulundu

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Eruh ilçesinin Çizmeli köyünde incelemede bulundu.İlçedeki Çizmeli Jandarma Komutanlığını ziyaret...

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Eruh ilçesinin Çizmeli köyünde incelemede bulundu.

İlçedeki Çizmeli Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Hacıbektaşoğlu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı, askerle sohbet etti.

Daha sonra Çizmeli köyünü ziyaret ederek incelemede bulunan Hacıbektaşoğlu, kontrollü normalleşmeyle yüz yüzü eğitimin yapıldığı Çizmeli Köyü İlk ve Ortaokulunu gezerek öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Köydeki şehitlik anıtını da ziyaret ederek dua eden Hacıbektaşoğlu, yaptığı açıklamada, Çizmeli'nin terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden bir köy olduğunu söyledi.

Terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Hacıbektaşoğlu, şöyle konuştu:

"Köylerimizi ziyaret ederek sorunları imkanlar dahilinde çözeceğiz. Devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız, vatandaşımızın hizmetindeyiz. Teröre karşı verdiğimiz mücadelede en büyük gücümüz, birlik ve bütünlüğümüzdür. Köyümüz geçmişte şehitler vermiş. Tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin aileleri devletimizin emanetleridir."

Köy Muhtarı Serdar Keskin de ziyaret anısına Hacıbektaşoğlu'na Türk bayrağı işlemeli battaniye hediye etti.

Hacıbektaşoğlu, ziyaretin ardından Siirt-Eruh yolunda yapımı devam eden 350 metre uzunluğunda ve orta ayak yüksekliği 72 metre olan Zorava Köprüsü'nde incelemelerde bulundu, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyarete, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi de katıldı.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.