Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'ndan, Polis Haftası kutlama mesajı

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'ndan, Polis Haftası kutlama mesajı

SİİRT (AA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla...

SİİRT (AA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Hacıbektaşoğlu, mesajında, polis teşkilatının ülkenin güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 176 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen kurumların başında geldiğini belirtti.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan polis teşkilatının gününü kutlayan Hacıbektaşoğlu, şunları kaydetti:

"Polis, kutlu vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim milletimizin milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır. Teşkilatımızın bu uğurda gösterdiği azim ve kararlılık dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Siirtli hemşehrilerimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiğimiz, üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan polis teşkilatını daha ileriye taşıyacak her adımı desteklemeye devam edeceğiz. Görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın gününü kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.