Siirt'te 9. Kitap Fuarı açıldı

Siirt'te 9. Kitap Fuarı açıldı

Siirt'te bu yıl ‘Çocuklar Okusun’ temasıyla 9'uncusu düzenlenen kitap fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan fuarda konuşan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, valilik himayesinde 9. Geleneksel Siirt Kitap Fuarı'nı büyük bir coşku ile açtıklarını söyledi. Binlerce yıllık tarihi mirasından aldığı ilhamla, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde 'Yüzyıllar Boyu Oku' sloganıyla 11 Aralık 2023 tarihinde kitapların dünyasına başlatılan yolculukta Siirt Kitap Fuarı'nın büyük mesafeler kat ettiğini belirten Vali Kızılkaya, "Bu kutlu yolculuğu bu yıl da, aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımız için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu 'Çocuklar Okusun' diyerek kitapseverlerle buluşuyoruz. Bu vesile ile kitap fuarının hayırlara vesile olmasını diliyoruz’’ dedi.
Öğrencilerden Sırma Özdemir, okuluyla birlikte geldiği fuardan memnun olduğunu dile getirerek, "Kitap fuarına geldim. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Herkese teşekkür ederim" ifadelerini kulllandı.
Öğrenci Zehra Yontaş da güzel kitaplar olduğunu belirterek, "Çok güzel bir etkinlik düzenlemişler. Kitabımı aldım. Herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

aw184185-01.jpg

Öğrencilerden Özlem Kaya ise "Beğendiğim kitapları aldım. Çok güzel kitaplar vardı. Bunun için herkese teşekkür ederim" dedi.

aw184185-02.jpg

aw184185-04.jpg

aw184185-05.jpg

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.