Siirt'te Hayatını Kaybeden Anne ve 5 Çocuğu DBP’li Başkanın Ailesi Çıktı!

Siirt'te Hayatını Kaybeden Anne ve 5 Çocuğu DBP’li Başkanın Ailesi Çıktı!

Dün akşam saatlerinde Siirt'in Kurtalan ilçesinde LPG'li aracın kaza yapması ve gaz deposunun patlaması sonucu yanarak can veren anne ve 5 çocuğu, DBP'li eski kozluk başkanının ailesi olduğu ortaya çıktı.

Kaza dün gece saatlerinde Siirt’in Kurtalan İlçesi Gözpınar Köyü yakınlarında meydana geldi. DBP Kozluk eski Eş Başkanı Mehmet Yaşar’ın kullandığı ve içerisinde Yaşar’ın eşi Aynur Yaşar ile 5 çocuğunun bulunduğu araç kaza yaptı. Kazadan sonra LPG’li olduğu tahmin edilen araçta yangın çıktı.

6 kişi yanarak can verdi

Yangında, Mehmet Yaşar ağır yaralı olarak kurtuldu. Yaşar’ın eşi Aynur Yaşar, çocukları Beritan, Viyan, Rodi, Bahoz ve Cudi Yaşar, araçta feci şekilde yanarak can verdi. Aynur Yaşar ile 5 çocuğunun cenazesi Siirt Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından, toprağa verildi. Mehmet Yaşar, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

dbp-baskan.jpg Ziyaret

Siirt vekili paylaştı

HEDEP Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Karataş, sosyal medya hesabından kaza ile ilgili bilgi paylaştı. Karataş, “Kurtalan’daki feci kazada Kozluk eski ilçe başkanımız Mehmet Yaşar ağır yaralanırken maalesef eşi ve 5 çocuğu hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin Siirt Devlet Hastanesi’ndeki otopsisi işlemleri yapıldı. Bizler de il yönetimimizle birlikte ailemizin acısına ortak olduk. Bir kez daha geride kalan fertlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.”

siirt-kaaza.jpg Hastane Morgu

Kaynak:HaberMerkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.