Siirt’te tasarruf tedbirleri gerekçesiyle 4 müdürün görevine son verildi

Siirt’te tasarruf tedbirleri gerekçesiyle 4 müdürün görevine son verildi

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünde tasarruf tedbirleri gerekçesiyle 4 Şube müdürünün görevine son verildi.

Siirt’te yerel haber siteleri ve sosyal medyada Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 4 Şube Müdürü Görevden alındığı haberleri üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevden alınma iddialarına ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bazı basın-yayın organları ile sosyal medya platformlarında yer alan “Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 4 Şube Müdürü Görevden Alındı” haberleri üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür. Müdürlüğümüzde İl Müdür yardımcılığı ve Şube Müdürlüğünde geçici ve norm kadro fazlası olarak görevlendirilen 4 mesai arkadaşımızın 14 Haziran 2024 tarihi itibariyle geçici görevlendirmeleri sona ermiştir.

Norm kadro fazlası geçici görevlendirmelerin uzatılması yürürlükteki mevzuat ve 2024/7 sayılı tasarruf tedbirleri genelgesi kapsamında mümkün görülmemektedir.

Mesai arkadaşlarımıza bu zamana kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, norm kadro ihtiyacı olduğunda durumları yeniden değerlendirilebilecektir. Konuyu farklı mecralara çekerek, kurumumuzu zan altında bırakacak açıklamaları da üzüntüyle karşıladığımızı Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız. “

srtmbaciklama.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum