Silopi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hizmete Açılıyor
Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, yaptığı açıklamada, Silopi Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin hizmete açılacağını açıkladı.
Milletvekili Tatar, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kaliteli şekilde ulaşabilmesi amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, bu kapsamda yapımı tamamlanan hastanenin 15 Haziran Pazartesi günü ilk etapta çocuk sağlığı ve hastalıkları poliklinik hizmetleriyle hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.
Paylaşımında emeği geçenlere teşekkür eden Tatar, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.
Yeni hastanenin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Tatar, sağlık kuruluşunun vatandaşlara şifa, sağlık çalışanlarına ise hayırlı hizmetler getirmesi temennisinde bulundu.
Kaynak:Cemal KÜLTER

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.