Silopi’de sigarayı bırakmak, Güçlükonak’ta başhekimle görüşmek isteyenler için duyuru yapıldı
Şırnak’ın Güçlükonak ve Silopi ilçelerindeki devlet hastanelerinden vatandaşlara yönelik iki ayrı duyuru yapıldı.
Güçlükonak Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, hastaneye ilişkin şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşların başhekimden randevu alarak görüşebileceği belirtildi.

Silopi Devlet Hastanesi tarafından yapılan duyuruda ise sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara yönelik Sigara Bırakma Polikliniği hizmetinin sunulacağı bildirildi.

Hastanenin Göğüs Hastalıkları Polikliniği bünyesinde verilecek hizmetin her cuma günü gerçekleştirileceği belirtilirken, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşların uzman desteğinden yararlanabileceği ifade edildi.
Duyuruda, poliklinik için randevu almak isteyen vatandaşların 182 MHRS üzerinden randevu oluştururken ilgili sigara bırakma polikliniğini seçebileceği belirtildi.
Kaynak:Şırnak Haber 73

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.