Silopili Öğrencilerinden Büyük Başarı: Ulusal Sempozyumda Projelerini Sergileyecek

Silopili Öğrencilerinden Büyük Başarı: Ulusal Sempozyumda Projelerini Sergileyecek

Silopi Anadolu Lisesi öğrencileri Gülcan Barkın ve Kevser Karal tarafından hazırlanan “Kutupmatik” TÜBİTAK 3 Kutup Şenliği ve 7. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu’na kabul edildi.

Silopi Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gülcan Barkın ve Kevser Karal tarafından hazırlanan “Kutupmatik: Kutup Bölgesini Tanımaya ve Farkındalık Oluşturmaya Yönelik Eğitsel Bir Oyun” isimli proje ile Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleştirilecek TÜBİTAK 3 Kutup Şenliği ve 7. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu’na kabul edildi.

silopi.jpg Silopi Anadolu Lisesi öğrencileri


4-5 Aralık 2023 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde düzenlenecek 7. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu ve 3. Kutup Şenliği'nde; kutuplarda araştırmalar yapmış bilim insanları tarafından popüler bilim seminerleri, kutuplarda çekilen Türk belgesellerinin gösterimleri, kutuplarda araştırmacıların çektiği çarpıcı doğa fotoğrafları sergisi, birbirinden eğlenceli kutup bilimi atölyeleri, lise öğrencilerinin kutup proje sunumları, üniversitelerin kutup araştırma kulüpleri etkinlikleri ve kutup canlıları maskotları gibi kutuplara doyulacak birbirinden renkli etkinlikler yer alacak.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum