Şırnak Amatör Futbol 1.Amatör Lig İlk Yarı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Şırnak Amatör Futbol 1.Amatör Lig İlk Yarı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Şırnak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Futbol 1.Amatör Lig ilk yarı değerlendirmesi toplantısı, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılan toplantıya, Federasyon Başkanı Murat UMAÇ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah AYAR, TFF İl Temsilcisi Emrullah ÖĞMEN, İHK Başkan Vekili Kasım YETİK, kulüp yöneticileri ve taban birlikleri katıldı.

Kulüplerin Sorunları ve İhtiyaçları İstişare Edildi

Toplantıda, şehrin amatör futbol kulüplerinin karşılaştığı sorunlar, sıkıntılar ve yardım konuları üzerine bir istişare gerçekleştirildi. Federasyon Başkanı Murat UMAÇ'ın liderliğindeki toplantı, kulüplerin görüşlerini paylaşmasına ve ortak çözüm yolları bulunmasına olanak tanıdı.

toplanti.jpg Toplantı

Federasyona ve Ev Sahiplerine Teşekkürler

Şırnak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, toplantıya ev sahipliği yapan Şırnak Gençlik Spor ve İl Müdürü Abdullah AYAR ile Gençlik Spor Şube Müdürü Nihat AVCI'ya teşekkür etti. Bu tür toplantıların, şehirdeki amatör futbolun gelişimine önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Kulüp yöneticileri ve taban birlikleri, ikinci yarıya daha iyi hazırlanmak adına yapılan bu değerlendirme toplantısının önemine vurgu yaptılar.

toplantitii.jpg Toplantı

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.