Şırnak Belediye Başkanı Mehmet YARKA, Yerel Gazetecileri Ziyaret Ederek Günlerini Kutladı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet YARKA, Yerel Gazetecileri Ziyaret Ederek Günlerini Kutladı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, 10 ocak gazeteciler günü münasebetiyle yerel gazetecileri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Gazeteciler Cemiyeti Başkanlık bürosunu ziyaret ederek, yerelde çalışan gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı. Başkan Yarka burada gazeteciler ile gündemi değerlendirerek şehrin sorunlarını ele aldı.

yarka.jpg Başkan Yarka'dan Gazetecilere Ziyaret

Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Selahattin Taşar ile bir süre görüşen Başkan Yarka, SirnakHaber73.com ,Cizremgazetesi.com ve Şırnak Olay Gazetesi internet haber portalı çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Şırnak belediyesi olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına basının her zaman kendilerine destek verdiğini ifade eden Başkan Yarka, SirnakHaber73.com, Cizremgazetesi.com ve Şırnak Olay Gazetesi internet haber portallarını doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

sirnakgazete.jpg Başkan Yarka'dan Gazetecilere Ziyaret

Başkan Yarka'nın gazete çalışanlarına yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Selahattin Taşar, "Bu anlamlı günde bizi hatırlayıp, ziyaret eden değerli başkanımıza gazeteciler adına teşekkür ediyorum," dedi.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.