Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'dan Kürtçe ve Türkçe Yeni Yıl Mesajı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'dan Kürtçe ve Türkçe Yeni Yıl Mesajı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan Yarka 2023 yılını yad ederek 2024 yılı içinde yeni başlangıçlar ve huzur diledi.

Başkan Yarka sosyal medya hesabından yeni yıl dolayısıyla Kürtçe ve Türkçe mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Yarka paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Başkan Yarka, "Ülkemizde ve bütün dünyada önemli gelişmelerin yaşandığı, Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ile kutladığımız 2023 yılını geride bırakırken yeni bir heyecan, iyilik ve güzellik temennisiyle 2024 yılına girmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Hz. Nuh’un (as.) şehri olan Şehr-i Nuh’umuza her alanda duyduğumuz hizmet aşkını, göreve geldiğimiz 2019 yılındaki aynı istek, arzu ve heyecanla sürdürmeye devam etmekteyiz.
Tufandan sonra insanlığın tekrar hayat bulduğu kadim şehrimizi, kültürden sanata, spordan sağlığa, ulaşımdan altyapıya, enerjiden petrole kadar pek çok alanda marka bir şehir haline getirmek için halkımız ve kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde gece-gündüz çalışmaya 2024 yılında da devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı en samimi duygularımla kutluyor; 2024 yılının ülkemize, milletimize ve kıymetli hemşehrilerime sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Başkan Yarka Kürtçe Yeni Yıl Mesajı

Ez bi daxwaza pêşerojeke ronî Sersala we pîroz dikim. Hêviya me ew e ku sersal ji bo mirovahiyê aştî û biratiyê bîne.
Ser sala We pîroz be .

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.