Şırnak Belediyesi 45 Olan Araç Sayısını 118'e Çıkardığını Açıkladı

Şırnak Belediyesi 45 Olan Araç Sayısını 118'e Çıkardığını Açıkladı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka dün yaptığı açıklamada göreve geldiklerinde 45 olan araç sayısını 118'e çıkardığını bunun daha da artacağını belirtti.

Şırnak Belediyesi, araç filosunu 45'ten 118'e çıkartarak güçlendirmeye devam ediyor.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, belediye bütçesi ile alınan 2 adet 6x4 kaya damperli kar küreme aracı ve 1 adet 6x4 çöp konteyneri dezenfekte araçlarının tanıtımını yaptı.

sirnak.jpg Yeni Araç

Yarka, göreve geldiklerinde belediyenin araç filosunun 45 olduğunu, ancak yaptıkları çalışmalar ile bu sayıyı 118’e çıkardıklarını ve 8 aracın daha alımı için ihale aşamasında olduklarını ifade etti. Başkan Yarka, gazetecilere yaptığı açıklamada halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 3 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Aldıkları yeni araçlarla belediyedeki araç sayısının 118'e yükseldiğini ifade eden Yarka, "45 olan araç sayımızı yeni araçlarımızla 118'e yükseltmiş olduk. 73 aracı belediyemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 2 aracımız kaya damperli, biri de temizlik dezenfekte aracı. Bunları belediyemizin bütçesiyle aldık" dedi.

sirnak-belde.jpg Yeni Araç


Yarka, ayrıca itfaiye, su tankeri, minibüs, et taşıma aracı, traktör, cenaze aracı, su tankeri ve küçük vidanjör olmak üzere 8 aracı daha belediyeye kazandırmak için ihale çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.