Şırnak Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

Şırnak Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka; altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte artık yolların sıcak asfaltla buluşturulacağını açıkladı.

Şırnak Belediyesi asfaltlama çalışmalarına Gaffar Okan Caddesinde başladı.“Yolumuz bozuk, asfalt eski” Bu cümleleri artık gündemimizden tamamıyla çıkarıyoruz” diyen Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka; altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte artık yolların sıcak asfaltla buluşturulacağını açıkladı.

Doğalgaz hatlarımızı döşedik, elektrik hatlarımızı yer altına çektik.

Vali Osman Bilgin ile birlikte Gaffar Okan Caddesinde incelemelerde bulunan Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, startın verildiği asfaltlama çalışmasının artık şehrin tümüne yayılacağını aktardı.

Şırnak Belediye Başkanı Yarka, asfalt çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Vali Osman Bilgin’e teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi.

Şırnak Belediyesince Gaffar Okan Caddesinde yapılacak olan asfaltlama çalışmalarıyla ilgili duyuru yapıldı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Kıymetli hemşerilerimizin bilgisine; Belediye Başkanlığımız tarafından yarın sabah Saat: 08.00 itibariyle Gaffar Okan Caddesinde asfalt çalışması yapılacaktır. Söz konusu güzergahta yapılacak olan asfalt çalışmasının sağlıklı yürütülebilmesi ve hemşerilerimizin mağduriyetler yaşamaması için trafikte seyreden sürücülerimiz ve yayalarımızın alınan önlemlere riayet etmelerini ve asfaltlama çalışmaları boyunca ekiplerimize yardımcı olmalarını önemle rica ederiz. Hemşerilerimizin bilgisine önemle duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.