Şırnak Belediyesi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Şırnak Belediyesi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Şehir Stadyumu yolu genişletiliyor, Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü yaz ayları ile birlikte orta refüjlerde yeşillendirme ve bakım çalışmalarını yapıyor, Vakfıkent Mahallesinde belediye parkında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Şırnak Belediyesi Ekipleri Şehir Stadyumu ve Gençlik Spor tesisleri başta olmak üzere birçok noktanın önemli bağlantı noktalarından biri olan Şehir Stadyumu yolunda başlattığı genişletme ve sağlıklaştırma öncesi ekipler taş duvar örme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çalışma ve imalatların tamamlanması ile birlikte mevcut bölgedeki trafik sıkışıklığı tamamıyla ortadan kaldırılarak daha geniş bir manevra alanı kazandırılmış olacak.

Şırnak Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, yaz ayları ile birlikte orta refüjlerde yeşillendirme ve bakım çalışmalarına kentin birçok noktasında devam ediyor.

Vakfıkent Mahallesine kazandırılacak belediye parkında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. 4500 metre kare alan, halka açık rekreasyon alanı, Yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, oturma alanları, Amfi tiyatro, kafeterya ve dinlenme alanları olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.