ŞIRNAK BELEDİYESİ YAYINEVİ AÇILDI

ŞIRNAK BELEDİYESİ YAYINEVİ AÇILDI

Şırnak Belediyesi tarafından açılan yayın evinde Şırnak’ın  sahip olduğu tarihi, kültürel ve manevi değerlerini kayıt altına almayı amaçlanıyor.

Şırnak Belediyesi, Belediyelerin görevlerinden biri de şehirlerinin tarihi ve sosyo-kültürel değerlerine sahip çıkmak ve onları yaşatarak gelecek nesillere aktarmaktır. Bu amaç doğrultusunda Şırnak Belediyesi olarak “Şırnak Belediyesi Yayınevini” açmış bulunmaktayız. Yayınevinde yayımlanacak eserlerle şehrimizin geçmişini, bugününü ve geleceğine ışık tutarak, şehrimizin sahip olduğu tarihi, kültürel ve manevi değerlerini kayıt altına almayı amaçlıyoruz. Şırnak Belediyesi Yayınevi bünyesinde çok yakın bir zamanda halkımızın tarih ve kültüründe çok önemli bir yer teşkil eden “Nuh Tufanı ve Cudi Dağı” ile ilgili ilk kitabımızı da yayımlayacağımızın müjdesini vermek istiyoruz.

Şırnak Belediyesi olarak vatandaşlarımızla beraber, Nuh tufanından sonra insanlığın tekrar hayat bulduğu şehrimizi güvenli, modern ve daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmaya “Burada Herkes Hayat Bulacak” sloganıyla ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmaya, şehrimizin sahip olduğu tarihi, kültürel ve turizm değerlerini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.