Şırnak Belediyesinden Vatandaşlara 2 Yeni Hizmet!

Şırnak Belediyesinden Vatandaşlara 2 Yeni Hizmet!

Şırnak Belediyesi tarafından Şırnak Üniversitesi, Araç muayene istasyonu ve otogar bölgesinde yeni yol ve duvar çalışmalarına başladı. Ayrıca Yaşam parkından Şırnak Üniversitesine kadar olan yola alternatif bir yol olarak kestirme yolu inşa edildi.

Şırnak Belediyesi, şehirdeki altyapıyı güçlendirmek ve şehirdeki vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla bir dizi önemli inşaat projesine başlamış durumda. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Şırnak Üniversitesi'ni birbirine bağlayan yeni bağlantı noktasında asfaltlama çalışmaları başladı.

31.jpg Asfaltlama Çalışması
122.jpg Asfaltlama Çalışması

Aynı zamanda, otogara ulaşımı sağlamak için alternatif bir yol inşa ediliyor. Ayrıca, Otogar ve Muayene İstasyonu bölgesi için duvar ve yol çalışmalarına da başlandı.

yolcalisma-001.jpg Otogar Çalışması

Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ve teknik ekiplerle birlikte Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Şırnak Üniversitesini birbirine bağlayan yeni bağlantı noktasında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, teknik ekiplerden imalata ilişkin bilgi aldı.

baskan.jpg Başkan Yarka ve Karayolları 9. Bölge Müdürü

Daha sonra, Başkan Yarka ve beraberindeki heyet, Üniversite, Otogar ve Muayene İstasyonu bölgesi için çalışmalarına başlanan yan yol çalışmalarını yerinde inceledi, faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

asfaltt.jpg Otogar Yol Çalışması

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.