Şırnak Belediyesi'nden Vatandaşlara Önemli Uyarı

Şırnak Belediyesi'nden Vatandaşlara Önemli Uyarı

Şırnak ve ilçelerinde dün gece saatlerinde yağmaya başlayan kar yağışı etkili olmaya başladı. Şırnak Belediyesi, Kış lastiği ve zinciri olmadan yola çıkan sürücüleri ve vatandaşları uyardı.

Şırnak Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şırnak ve ilçelerinde bulunan vatandaşları uyardı. Yapılan uyarıda dün geceden beri il ve ilçelerde etkili olan kar yağışından dolayı herhangi bir olumsuzluk ve can kaybı yaşanmaması için araç sürücülerinin gerekmedikçe araçları ile çıkmamaları belirtildi. Belediye, Trafiğe çıkan araç sürücülerinin de kış lastiği ve zinciri olmadan çıkmamalarını önemle belirtti.

Şırnak Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"İlimizi etkisi altına alan kar yağışı devam ederken, hemşehrilerimizin tedbirli olmalarını, zorunlu olmadıkça araçlarıyla seyahat etmemeleri, trafiğe çıkan araç sürücülerinin de kar lastiği veya zincirsiz trafiğe çıkmamaları rica olunur. Ayrıca, olası baca tıkanmalarına veya alçak basınçlı havalarda karbon monoksit zehirlenme vakalarına karşı da hemşehrilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları önemle rica olunur." denildi.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZİN DİKKATİNE ! SIRNAK BELEDİYESİ' görseli olabilir

belediye.jpg Şırnak Belediyesi

İlgili Haberler

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.