Şırnak Belediyesi’nden YKS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Yayınlanma:
Şırnak Belediyesi, 20-21 Haziran 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacağını duyurdu.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, sınav günlerinde öğrencilerin sınav merkezlerine ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamaları amacıyla belediye araçlarının ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.
Okullar bölgesine gidecek adaylar için araçların Ömer Kabak Meydanı, Cumhuriyet Meydanı ve Belediye önü olmak üzere üç farklı noktadan hareket edeceği bildirildi.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, gençlerin eğitim yolculuğunda yanlarında olmaya devam ettiklerini belirterek, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti.
Uygulamanın, sınav sabahı yaşanabilecek ulaşım yoğunluğunu azaltması ve öğrencilerin sınav merkezlerine zamanında ulaşmalarına katkı sağlaması hedefleniyor.
Kaynak:Şilan BAHŞİŞ
Resmi İlanlar
Yaşam

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.