Şırnak Devlet Hastanesi CUP-2024 Turnuvası Büyük Bir Coşkuyla Tamamlandı!

Şırnak Devlet Hastanesi CUP-2024 Turnuvası Büyük Bir Coşkuyla Tamamlandı!

Şırnak Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen ve 130’a yakın personelin katıldığı ŞDH CUP-2024, FC BLOOD’un şampiyonluğuyla sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını hastane yönetiminden aldı.

Şırnak Devlet Hastanesi (ŞDH) tarafından 14 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ŞDH CUP-2024, büyük bir coşku ve yoğun katılımla sona erdi. Turnuvada 130’a yakın hastane personeli yer aldı ve toplamda 12 takımın kıyasıya mücadele ettiği etkinlikte, her takım grup aşamasında 5’er maç yaparak yarı final ve final mücadeleleriyle birlikte toplamda 34 maç oynandı.

Turnuvada dereceye giren takımlar şu şekilde sıralandı:

  1. FC BLOOD
  2. ANESTEZİ FK
  3. CUDİ SAĞLIK

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları hastane yönetimi tarafından takdim edildi.

Şırnak Devlet Hastanesi Yönetimi, turnuvaya destek veren ve katkıda bulunan Şehri Nuh Catering sahibi Fırat Som, Cizre Park AVM sahibi Murat Ercan ve Ademoğlu Petrol sahibi Serkan Ademoğlu’na teşekkürlerini iletti. Yönetim, “Bu güzel etkinlikte emeği geçen ve katılım sağlayan tüm personelimize teşekkür ediyor, bir sonraki turnuvada tekrar buluşmayı diliyoruz” dedi.

ŞDH CUP-2024, Şırnak Devlet Hastanesi personelinin kaynaşmasını ve motivasyonunu artıran önemli bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Bu tür etkinlikler, personelin moral ve motivasyonunu yükseltirken, hastane içindeki sosyal bağları da güçlendiriyor.

2-001.jpg

3-001.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.