ŞIRNAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ŞIRNAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli personeller Polis Güvenlik ve Kontrol Noktalarında "Mal Varlığına Karşı İşlenen Suçlar, İletişim Yoluyla Dolandırıcılık, Oto ve Otodan Hırsızlık" konularıyla ilgili vatandaşlara bilgilendirmeler yaparak broşürler dağıttı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personellerince Narko-Nokta faaliyetleri kapsamında vatandaşlara uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında bilgi verildi, UYUMA uygulamasının tanıtımı yapılarak uyarıcı broşürler dağıtıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince Şırnak Şehit Bayram Tatar İlkokulunda öğretmen ve öğrenci velilerine yönelik En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında “UYUMA” mobil uygulaması tanıtılarak bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince 100. Yıl İlkokulunda eğitim gören öğrencilere yönelik Mesleki Kariyer günleri faaliyetleri kapsamında "Polislik Mesleği" tanıtımı yapılarak Trafik Kuralları konusunda eğitim düzenlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevli personeli tarafından " İş ve İş Yerinden Hırsızlık, Parada Sahtecilik ve Telefon Dolandırıcılığı" olaylarıyla ilgili esnaflara bilgilendirmeler yapılarak uyarıcı broşürler dağıtıldı.

Edip Başer Ortaokulu Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince öğrenciler ziyaret edilerek "Güvenli İnternet Kullanımı, Trafik Kuralları ve Genel Güvenlik Kuralları" konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevli personeller Nazmiye Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Bahar Şenliklerinde öğrenciler ile bir araya gelerek düzenlenen yarışmalara eşlik etti.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelince Vali Kamil Acun Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrenciler ziyaret edilerek "Genel Güvenlik, Güvenli İnternet Kullanımı ve Polislik Mesleği" konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevli personel "Evden Hırsızlık, İş ve İş Yerinden Hırsızlık, Parada Sahtecilik" olaylarıyla ilgili esnaflar ve vatandaşlara bilgilendirmeler yapılarak uyarıcı broşürler dağıttı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Orgeneral Edip Başer Ortaokulu öğrencileri Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti, Müdürlük bünyesinde hizmet veren birimler hakkında personel tarafından bilgilendirmeler yapılarak hediyeler takdim edildi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince sıcak yaz günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama ve su bırakıldı.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipler başlatılan "Mutlu Patiler Projesi" kapsamında öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak için “ISSIZ GEZEGEN” isimli tiyatro oyunu sergilenip resim sergisi açtı.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personelince “Trafik Dedektifleri Projesi“ kapsamında Şehit Teğmen Şenol Kamış Anaokulunda eğitim gören öğrencilere trafik bilincinin geliştirilmesi amacıyla eğitim verildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.