ŞIRNAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ŞIRNAK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şırnak Emniyet Müdürlüğü personeli bilgilendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince Nazmiye Demirel Meslek Lisesinde öğrenci velileri ve öğretmenlere yönelik En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında “UYUMA” mobil uygulaması tanıtılarak bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli, trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla Şehit Astsubay Esma Çevik İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelince Polis Güvenlik ve Kontrol Noktalarımızda "Mal Varlığına Karşı İşlenen Suçlar" ile "Oto ve Otodan Hırsızlık" konularında vatandaşlar bilgilendirmeler yapılarak uyarıcı broşürler dağıtıldı.

Güçlükonak İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla Merkez İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek yaya geçitleri kırmızıya boyandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.