Şırnak İdmanyurdu Spor Kulübü Futbolcularına Moral Desteği

Şırnak İdmanyurdu Spor Kulübü Futbolcularına Moral Desteği

Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile birlikte Şırnak Şehir Stadyumuna geçerek antrenman yapan Şırnak İdmanyurdu Spor Kulübü futbolcularıyla bir araya geldi.

Vali Pehlivan, stada gelişinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Kulüp Başkanı Derman Altan, Başkan Yardımcısı Mehmet Birlik, Teknik Direktör Hüseyin Batur ve futbolcular tarafından karşılandı.

Futbolculara tatlı ikram eden Vali Pehlivan; “Pandemi şartları spor müsabakalarını da etkiledi. Alınan kararla 17 Nisanda müsabakalar tekrar başlayacak. Öncelikle kurulan bu yeni takımımızın, Şırnak İdman Yurdu'nun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Müsabakalarda kulübümüze başarılar diliyorum.” dedi.

Kulübün geleceği ve hedefleri hakkında konuştuklarını söyleyen Başkan Yarka; “Ülkemizin en genç ikinci ili olmamız hasebiyle de şehrimizin spor altyapısını ayrıca önemsiyorum. Bunun için çeşitli dallarda gençlerimizin enerjisini gelişime dönüştüreceği yeni tesisleri şehrimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah daha nezih ve profesyonel tesisleri ilimize kazandırarak gençlerimizin ve sporseverlerimizin hizmetine sunacağız. Bu minvalde, her daim gençlerimizin geleceği mahiyetindeki spor kulüplerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.