Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü Bilgilendirme Eğitimlerini Sürdürüyor

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü Bilgilendirme Eğitimlerini Sürdürüyor

Şırnak İl Sağlık müdürlüğü Uludere Aile Destek Merkezinde "Obezite ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi ve Cizre Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarına yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

Dünya Obezite Günü kapsamında Müdürlük Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Diyetisyenler tarafından Şırnak Uludere Aile Destek Merkezinde "Obezite ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi düzenlendi.

Eğitime katılan kursiyerlerin boy - kilo ölçümleri yapılarak bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Diyetisyenler tarafından Şırnak Uludere Şenoba Aile Destek Merkezinde "Obezite ve Sağlıklı Beslenme Eğitimi düzenlendi. Eğitime katılan kursiyerlerin boy - kilo ölçümleri yapılarak bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Cizre İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Uzm. Dr. Tuğrul Balatacı, Psikolog Mehmet Salih Karasakal, Psikolog Hasip Bakla tarafından Cizre Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarına yönelik Kadına yönelik şiddet, Madde bağımlılığı-davranışsal bağımlılıklar, intihar ve intiharı önleme konularında eğitim gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.