Şırnak İl Sağlık Müdürü Altın, Saha Çalışmalarını Hızlandırdı

Şırnak İl Sağlık Müdürü Altın, Saha Çalışmalarını Hızlandırdı

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın, Silopi Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.


Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suaat Altın, Silopi Devlet Hastanesi Acil servis, poliklinik hizmetlerini değerlendirerek ayaktan hasta ve MHRS muayene süreleri, radyoloji görüntüleme ve gün süreleri hakkında bilgi aldı.

Sağlık çalışanları ile sohbet eden İl Sağlık Müdürü ziyaretinin sonunda hastane yönetimi ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda sorunların çözümüne yönelik yol haritası belirlendi

İl sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın Geçitboyu sağlık evi, Balveren Aile Sağlığı Merkezi, Şenoba 1 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu, Şenoba Aile Sağlığı Merkezi, Hilal Köyü Sağlık Evi, Gülyazı Aile Sağlığı Merkezi ve Uludere İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Personeller ile sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Daha sonra İlçe Sağlık Müdüründen yapılan saha çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Suat Altın  Uludere Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde poliklinik hizmetlerini değerlendirirken MHRS ve ayaktan hasta muayene süreleri, özellikli sağlık hizmetleri ve destek kalite hizmetleri üzerinde duruldu. Sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile sohbet etti. Hastane eksikliklerin tamamlanması için yol haritası belirlendi. Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın saha gezileri kapsamında Şırnak Şehit Aydoğan Aydın Devlet Hastanesini ziyaret etti. Acil servis hizmetlerini değerlendiren İl Sağlık Müdürü acil servis organizasyonları kapsamında triaj, bekleme alanları ve bekleme sürelerini inceledi. Sağlık çalışanlarımız ile sohbet etti.ziyareti sonrasında hastane yönetimi ile toplantı yapılarak hastane eksiklikleri değerlendirildi. Yürütülen çalışmalar ve faaliyetlerle alakalı yol haritası çizildi.

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Suat Altın saha gezileri kapsamında Cizre Ağız Diş Sağlığı Merkezi  Cizre Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret etti. Cizre Ağız Diş Sağlığı Merkezi ziyaretinde MHRS, ayaktan muayene ve laboratuvar hizmetlerini değerlendirdi. Sağlık çalışanlarımızla sohbet eden il Sağlık Müdürü Yönetimle yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Cizre Sağlıklı Yaşam Merkezini gezdi, Hizmet binasının fiziki yapısını değerlendiren il Sağlık Müdürü sunulan sağlık hizmetleri ve mevcut yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Suat Altın, saha gezileri kapsamında Cizre Devlet Hastanesini ziyaret etti. Poliklinik, acil servis hizmetleri ve hastane fiziki yapısı değerlendirerek ayaktan hasta tedavi ve MHRS muayene süreleri hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanlarıyla sohbet eden İl Sağlık Müdürü ziyaretinin sonun hastane yönetimi ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.