Şırnak İl Tarım Müdürlüğü'nden Çiftçilere Önemli Uyarı: 2023 Yılı Hayvancılık Desteklemeleri Devam Ediyor!

Şırnak İl Tarım Müdürlüğü'nden Çiftçilere Önemli Uyarı: 2023 Yılı Hayvancılık Desteklemeleri Devam Ediyor!

Şırnak Tarım ve il orman müdürlüğünün web sitesinde yer alan açıklamaya göre Anaç ve Koyun yetiştiricilerine verilecek olan destek başvuruları cuma günü sona erecek. Başvuru yapmayan ve kaçıran üreticilerin kayıtlar bitmeden başvuru yapmaları gerekiyor.

Şırnak Tarım ve Orman Müdürlüğü , 2023 yılında hayvancılık desteklemelerinden faydalanmak isteyen çiftçilere yönelik önemli bir duyuru yaptı. Anaç koyun ve keçi desteklemelerinden yararlanmak isteyen üreticilerin, 1 Aralık 2023 tarihine kadar üye oldukları Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne başvurmaları gerektiği belirtildi.

Destekleme Başvuruları Hala Alınıyor

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kıymetli üreticilerimiz, 2023 yılı Anaç Koyun-Keçi Desteklemesi başvuruları için son tarih 1 Aralık 2023 Cuma günüdür. Mağduriyet yaşanmaması adına, çiftçilerimizin bu tarihe kadar Şırnak ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne başvuruda bulunmaları önemlidir."

Başvuru Süreci ve Detaylar

Çiftçiler, destekleme başvurusu için ilgili birlikle iletişime geçerek gerekli bilgileri alabilir ve başvurularını tamamlayabilirler. Bu desteklemeden faydalanmak isteyen çiftçiler için başvuru sürecinin hızlı ve sorunsuz geçmesi adına başvuru tarihine dikkat etmek önemlidir.

Destekleme Kapsamı

Destekleme kapsamında yer alan anaç koyun ve keçi yetiştiriciliği, çiftçilere önemli fırsatlar sunmakta. Bu destekleme sayesinde çiftçiler, hayvancılık faaliyetlerini daha etkin bir şekilde sürdürebilir ve bu alanda gelişim gösterebilir.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.