ŞIRNAK MENENGİÇİNE YOĞUN İLGİ

ŞIRNAK MENENGİÇİNE YOĞUN İLGİ

Antalya’da AGEB tarafından düzenlenen 29.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarında Şırnak’ta ev hanımı Hayal Erkan tarafından üretilen menengiç kahvesine yoğun ilgi gösterildi.


18-21 Ocak tarihleri arasında Antalya Gastronomi Birliği (AGEB) ve Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 29.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarında Şırnak’ta üretilen Menengiç Kahvesi usta aşçılardan tam not alarak yoğun ilgi gördü.

Ev hanımı Hayal Erkan’ın 2021 yılında KOSGEB’den aldığı destek ile Şırnak’ın Balveren Beldesinde üretimine başladığı menengiç kahvesine Antalya’da AGEB ve TAFED tarafından düzenlenen Gıda ve İçecek İhtisas Fuarında Türkiye’nin önemli aşçılarının yanı sıra dünyanın birçok yerinden fuara katılan usta aşçılardan tam not aldı.

“Takdir edilmenin tarifi edilemez”

Firma sahibi Hayal Erkan, “kahvelerimizin usta aşçılar tarafından beğenilmesi ve takdir görmesi bizim için mutluluk verici. 2021 yılında KOSGEB’den aldığımız destek ile kurduğumuz ve Şırnak’ın ilk tescilli firması olarak katıldığımız Gıda ve İçecek İhtisas fuarında bu kadar ilgi görmeyi beklemiyorduk. Fuarda bulunan ve standımızı ziyaret eden herkes tarafından beğenilerek takdir görmenin tarifi edilemez. Bu fuara katılmamıza katkı bulunan başta Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı sayın Mustafa Erol ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Şırnak İl Başkanı Sayın Serdar Atabey’e çok teşekkür ediyorum. Özellikle yurt dışından gelen misafirlerin Şırnak’ta ürettiğimiz tamamen doğal ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan kahvemize olan ilgiden çok memnun kaldık.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.