Şırnak MYO’da Muhasebeciler Gününü Kutlandı

Şırnak MYO’da Muhasebeciler Gününü Kutlandı

Muhasebeciler Günü nedeniyle Şırnak Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü bir etkinlik düzenledi.

Etkinliğe Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Şırnak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirin Sökmen ve bölüm hocaları ile öğrencileri katıldı.

1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Şırnak Üniversitesi kampüsünde yer alan havuz başında etkinlik düzenlendi. Şırnak Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan; muhasebenin iş sektöründen toplum hayatına değin her alanda çok önemli bir husus olduğunun altını çizerek, muhasebenin en önemli özelliğinin bireyin kendi içinde gerçekleştirdiği vicdan muhasebesi olduğunu vurguladı.

Şırnak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şirin Sökmen ise muhasebenin bir işletmenin can damarı olması bilinciyle 1 Mart Muhasebeciler Gününü bölüm hocaları ve öğrencileriyle kutlamak istediklerini belirterek, “1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle bugün burada Rektör Hocamızın da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğin yanı sıra öğrencilerimizle birlikte Vergi Dairesi’ne, Muhasebe Müdürlüğü’ne, Defterdarlık gibi kurumları ziyaret ettik. Muhasebe bölümü iş olanaklarının fazla olduğu bir bölümdür. Buradan mezun olan öğrencilerimiz kolaylıkla istihdam edilebilmektedir” şeklinde konuştu.

1 Mart Muhasebeciler Günü etkinliği, müzik dinletisi, halay ve pasta kesimiyle son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.